Massager


Aroma Massage, 50 min
 

Aroma Massagen är en unik kombination av flera  massage-tekniker, reflex- och thaimassage,  digitopressur och efflurage. Massagen arbetar på ett totalt välbefinnande där jag löser upp spänningar och "öppnar" kroppens också med energi-flöden(merdianerna) möts kropp och själ.
Nyhet! Kommer blanda ihop 1-3 aroma droppar, som blandas med en "bärande"olj, aromadropparna kommer sedan arbetas in i kroppen och stöta upp/balansera upp din kropp där behoven finns.
 

Aroma Massage, 75 min
 

Aroma Massagen är en unik kombination av flera  massage-tekniker, reflex- och thaimassage,  digitopressur och efflurage. Massagen arbetar på ett totalt välbefinnande där jag löser upp spänningar och "öppnar" kroppens också med energi-flöden(merdianerna) möts kropp och själ. Avslutar med ansiktsmassage.
Nyhet! Kommer blanda ihop 1-3 aroma droppar, som blandas med en "bärande"olj, aromadropparna kommer sedan arbetas in i kroppen och stöta upp/balansera upp din kropp där behoven finns.



 

Auyverisk Yoga Massage, 75 min

Känner du dig stel är detta en mycket givande massage för kroppen. Denna  massage ger dig uppvärmande grep och sedan läggs stretch in i en kombination för att få din kropp i balans. Arbetar igenom hela kroppen. Det blir en helhets massage för kroppen då vi arbetar både med mjukgöra musklerna och stretcha dem. Har gett väldigt goda effekter på mina kunder!


Ansikts- och skalpmassage, "Naturligt facelift", 50 min

 

En mycket skön och avslappnande massage för ansikte,nacke och huvud/skalp. Arbetar med efflurage, friktion och manipulationer som ökar blodcirkulationen och den cellulära syresättningen. Förbättrar det lymfatiska flödet och transporterar bort gifter från huden. Löser upp ansiktets-, hals- och huvudmusklaturens spänningar. Stärker även ansiktsmusklerna och bidrar till att förebygg/förbättra slapp hud och fina linjer.Ger din hud ett friskare lyster.


 

Fot- och underbens massage, 30 min

Börjar med att värma upp fot och underben. Sedan görs fotmassage, beroende på dina fötter så kan det kännas lite, men i stora hela är det en lugn och avslappnande behandling för din trötta fötter.



 

Hot Stone Massage, 75 min
 

Denna Massage där vi använder LAVA stenar har funnits i många år. Indianerna använder denna massage till att hela olika typer av muskelvärk och ledbesvär. Lava stenen har en kärna i mitten så att värmen håller längre tid och värmen sprider sig från mitten och ut och över till Dig. Lindrar spänningar och stelhet, ökar rörligheten. En mycket värmande och avkopplande behandling.                   
Passar perfekt för dig som är stressad och behöver komma ner i varv!



 

Terapeutisk Massage, rygg/nacke, 30 min
 

Värmer upp rygg/nacke och arbetar sedan djupare neråt i muskelaturen. Finns eventuella problem område, då tar vi extra tid för detta område och försöker släppa på knutor/spänningar. Avslutar lite lugnare för att få en avslappnande stund mot behandlingens slut.

 

Terapeutisk Massage, helkropp, 50 min
 

Värmer upp med kroppen och arbetar sedan djupare neråt i muskelaturen och går på eventuella problem område. Börjar med rygg, vidare till ben armar och avslutar i nackområdet. Behandlingen avslutas med lite  lugnare grepp för att få en avslappnande stund mot behandlingens slut.


Terapeutisk Massage, rygg/nacke, 50 min

Värmer upp rygg/nacke och arbetar sedan djupgående neråt i muskelaturen. Finns eventuella problem område, då tar vi extra tid för detta område och försöker släppa på knutor/spänningar. Avslutar lite lugnare för att få en avslappnande stund mot behandlingens slut.

 

Terapeutisk Massage, helkropps, 75 min
 

Värmer upp med kroppen och arbetar sedan djupare neråt i muskelaturen och går på eventuella problem område. Börjar med rygg, vidare till ben, armar, mage, nacke och avslutar med fötter, om ok för kund (alla gillar inte fötter). Avslutar Behandlingen med lite lugnare grep för att få en avslappnande stund mot behandlingens slut.


Terapeutisk Massage, helkropps, 90 min

Värmer upp med kroppen och arbetar sedan djupare neråt i muskelaturen och går på eventuella problem område. Börjar med rygg, vidare till ben, armar, mage, nacke och avslutar med fötter, om ok för kund (alla gillar inte fötter). Avslutar Behandlingen med lite lugnare grep för att få en avslappnande stund mot behandlingens slut. Här har vi god tid på oss att arbeta igenom dina mukler. Om önskas kan det ex läggas på skalp/ansiktsmassage som en lugnande avslutning på din massage.







 






Massage för din kropp.

Med massagen ökar du
blodcirkulationen och
syresättningen till musklerna.
Massagen hjälper lymfan att dra
ut slag och giftiga ämnen från kroppen. Massagen Släpper även på musklernas spänningar, stelhet och hjälper till med att få tillbaka rörligheten. Vilket annars lätt kan leda till värk.



Finns möjlighet till att kunna ta sig
tid och råd till massage regelbundet
så skulle Din kropp vara mycket nöjd.

Du får dessutom en välbefinande
stund för dig själv!